Κατηγορίες

Η εταιρεία Venus Thessaloniki βρίσκεται στον χώρο των αξεσουάρ ρούχων και κορδελών από το 2000. Συνεργάζεται με επιτυχία και συνέπεια με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου. Η κεντρική διάθεση γίνεται στη Θεσσαλονίκη, Καθολικών 4.

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη πριν και μετά την πώληση, διατηρώντας παράλληλα μια προσωπική σχέση μαζί του με στόχο την διάρκεια και την ποιότητα στην συνεργασία μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς αυξημένες απαιτήσεις σας, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα δειγματολόγιο που καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα των προϊόντων μας.

Στόχος μας είναι να γνωρίσετε τόσο την ποικιλία των ειδών μας όσο και τη μεγάλη γκάμα των χρωμάτων μας. Λόγω της πολύ μεγάλης ποικιλίας χρωμάτων και της πολύ μικρής διαφοράς του ενός χρώματος από το άλλο το δειγματολόγιο αυτό μπορεί να παρουσιάζει κάποιες χρωματικές αποκλίσεις, γι΄ αυτό σας περιμένουμε στο χώρο μας, Καθολικών 4 στον πρώτο όροφο, σ΄ ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον όπου θα συναντήσετε τους συνεργάτες μας, νέους ανθρώπους με διάθεση να ακούσουν τις ανάγκες σας και να σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.


QR code

Recently Viewed

No products
Top